TIETOSUOJASELOSTE

 

Tietosuojalaki 5.12.2018/1050 mukainen tietosuojaseloste

 

 

REKISTERINPITÄJÄ

 

Nimi: Hyvän Elämän Koulu Oy

 

Y-tunnus: 3174569-7

 

Osoite: Rantakyläntie 141A, 83950 Ahmovaara

 

Sähköpostiosoite: hyvanelamankoulu@gmail.com

 

 

 

REKISTERIN VASTUUHENKILÖ

 

Nimi: Johanna Härkönen

 

Osoite: Rantakyläntie 141A, 83950 Ahmovaara

 

Sähköpostiosoite: hyvanelamankoulu@gmail.com

 

 

REKISTERIN NIMI

 

Hyvän Elämän Koulu Oy:n (myöhemmin Wonderia) tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien käyttäjärekisteri

 

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

 

Wonderian tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva Wonderian tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely. Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen & kehittämiseen sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen & kehittämiseen sekä analysointiin, markkinointiin ja tilastointiin.

 

 

REKISTERIN TIETORYHMISTÄ

 

Palvelussa käsitellään Käyttäjän yhteystietoja sekä muita Käyttäjän itse antamia tietoja henkilötietolain sallimissa rajoissa.

 

 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

 

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

 

 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

 

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin. Tietoja voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimelle tallennettavaksi ja käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun.

 

 

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

 

Fyysisessä muodossa oleva aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Sähköisessä muodossa oleva aineisto kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat suojattu salasanoilla.

 

 

REKISTERISELOSTEEN SAATAVUUS

 

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu sekä oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Käyttäjällä on myös oikeus vaatia kaikkien itseään koskevien tietojen poistamista rekisteristä. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella: Hyvän Elämän Koulu Oy, Rantakyläntie 141A, 83950 Ahmovaara.

TIETOSUOJASELOSTE

 

Tietosuojalaki 5.12.2018/1050 mukainen tietosuojaseloste

 

 

REKISTERINPITÄJÄ

 

Nimi: Hyvän Elämän Koulu Oy

 

Y-tunnus: 3174569-7

 

Osoite: Rantakyläntie 141A, 83950 Ahmovaara

 

Sähköpostiosoite: hyvanelamankoulu@gmail.com

 

 

 

REKISTERIN VASTUUHENKILÖ

 

Nimi: Johanna Härkönen

 

Osoite: Rantakyläntie 141A, 83950 Ahmovaara

 

Sähköpostiosoite: hyvanelamankoulu@gmail.com

 

 

REKISTERIN NIMI

 

Hyvän Elämän Koulu Oy:n (myöhemmin Wonderia) tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien käyttäjärekisteri

 

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

 

Wonderian tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva Wonderian tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely. Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen & kehittämiseen sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen & kehittämiseen sekä analysointiin, markkinointiin ja tilastointiin.

 

 

REKISTERIN TIETORYHMISTÄ

 

Palvelussa käsitellään Käyttäjän yhteystietoja sekä muita Käyttäjän itse antamia tietoja henkilötietolain sallimissa rajoissa.

 

 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

 

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

 

 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

 

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin. Tietoja voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimelle tallennettavaksi ja käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun.

 

 

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

 

Fyysisessä muodossa oleva aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Sähköisessä muodossa oleva aineisto kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat suojattu salasanoilla.

 

 

REKISTERISELOSTEEN SAATAVUUS

 

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu sekä oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Käyttäjällä on myös oikeus vaatia kaikkien itseään koskevien tietojen poistamista rekisteristä. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella: Hyvän Elämän Koulu Oy, Rantakyläntie 141A, 83950 Ahmovaara.

.